antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl hava ile enikonu uyumludur. Parafin renkler ile dört dörtlük bir intibak halindedir.

Doğal renkler dediğimiz dem akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve hâk tonları vaziyet alır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Derin antrasit rengi, bulutsuz antrasit rengine kıyasla az çok koyu bir renktir. Sel bir renk olamsının yanı saf vesair yeğin renklerle de enikonu çok bir şekilde kombinlenir.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Aile dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Antrasit süssüz ve albenili bir estetik arayanlar muhtevain ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı ilhak konusunda güçlü bir seçenektir.

Bu arada duvara bir zaman hareket katmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da iane alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil kabil antrasit duvar boyas canlı antrasit gri boya tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve çağcıl bir stil peydahlamak isteyenler kucakin idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basit aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık duvar rengi boyasıdır. özge möble ve eşyaların rengi ile basit sprey boya harmoni sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tezyit etmek karınin ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi çağ vakit gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir hava yuvarı tevlit etmek için bu rengi elan har tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

İçinde gayrı tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan celi gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık tercih ediliyor.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page